Tez Çalışması Katılım Çağrısı
total views = int(778)
İlan Hakkında
Değerli katılımcı,
Bu araştırma T.C. Maltepe Üniversitesi Gelişim Psikolojisi Yüksek Lisans tez çalışması kapsamında, Dr. Öğr. Üyesi Nesteren GAZİOĞLU danışmanlığında, Psk. Fatma İzel ŞAHİN tarafından yürütülmektedir. 18- 25 yaş aralığındaki üniversite öğrencilerinin akıllı cep telefonu kullanım tercih ve sürelerinin incelendiği bu çalışmada, problemli cep telefonu kullanımının bazı değişkenler ile olan ilişkisini incelemek hedeflenmektedir.
Bu çalışmaya katılmak tamamen gönüllülük esasına dayanmaktadır. Çalışma için soruları size en uygun gelen şekilde cevaplamanız gerekmektedir. Bu formu onaylamanız, araştırmaya katılmayı kabul ettiğiniz anlamına gelmektedir. Ancak, çalışmaya katılmama veya katıldıktan sonra çalışmayı bırakma hakkınız bulunmaktadır. Çalışma ortalama 10 dakika sürmekte ve toplamda 4 ölçekten oluşmaktadır. Bu çalışmadan elde edilecek bilgiler tamamen araştırma ve bilimsel yayın amacı ile kullanılacak olup kişisel bilgi formu bilgileriniz gizli tutulacaktır.
Araştırmaya dair sorularınız için araştırmacıya sahinfatmaizel@gmail.com adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.
Teşekkür ederim
Psk. Fatma İzel ŞAHİN
Çalışma Alanları
- cep telefonu kullanımı
- davranış
- Fatma İzel Şahin
- Gönüllülük
- problemli cep telefonu kullanımı
- psikoloji araştırması
- sorunlu telefon kullanımı
- tez çalışması
Gereklilikler
-
18- 25 yaş aralığı
-
Lisans ya da Yüksek Lisans eğitimi görüyor olmak
Öne Çıkaran Özellikler
-
18-25 yaş aralığında olmak
İlanın Özeti
İletişim
E-posta: sahinfatmaizel@gmail.comBenzer İlanlar
Psikoloji uzmanlarını ve halkı buluşturan ilanlar
-
-
Tez Çalışması Katılım Çağrısı
- Maltepe Üniversitesi
- •
- Uzaktan/Çevrimiçi
18-25 yaşında ve lisans ya da yüksek lisans öğrencisi iseniz doldurabilirsiniz.
-
Nirengi Derneği İstismara Karşı Destek Hattı
- Nirengi Derneği
Mağdur çocuk (18 yaş altı), mağdur çocuğun bakım vereni veya istismar ya da şiddet durumundan şüphelenen/emin olan çocukla ilişkili herhangi bir kişi destek için arayabilir.

